Boekhouder

Job description

Wij zijn op zoek naar een Boekhouder die zelfstandig de financiële administratie van met name onze twee grootste entiteiten INDG en Grip op zich kan nemen. Als Boekhouder zorg je dat alle administraties up-to-date en correct zijn. 


Onder supervisie van de Financial Controller beheer je de administraties en zorg je ervoor dat inkomsten en kosten correct kunnen worden gerapporteerd, stelposten spot on en accuraat zijn en betalingen op tijd worden voltooid. Een belangrijk aspect van de functie is het helpen verbeteren en implementeren van processen en het creëren van meer efficiëntie en het minimaliseren van risico's. Een sterke skillset op het gebied van Finance gerelateerde ICT is nodig. Je zult in deze functie nauw samenwerken met onze Financial Controller en Finance Director. Het Finance team bestaat verder uit een Business Control Director, Project Controller en Business Controller. In ons team heerst er een goede werksfeer en is er oog voor jou en je persoonlijke ontwikkeling. We staan als bedrijf open voor diversiteit, dit komt ook terug in onze team samenstelling. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om jouw vaardigheden en kennis te blijven ontwikkelen.


Over INDG

‘At INDG our mission is to make every product playable.’

Wij zijn een middelgroot CGI (Computer Generated Imagery) bedrijf met kantoren in hartje Amsterdam en Bucharest. Los van onze collega's in Nederland en Roemenië, hebben wij collega's die werken uit 30+ verschillende landen, waaronder Brazilië, Zuid Afrika, Rusland, VS, en verschillende landen binnen Europa.  Ons bedrijf is gespecialiseerd in 3D product visualisatie voor verschillende grote merken waaronder Adidas, Philips, Ralph lauren, Heineken en Yamaha. Onze visie is dat, in de toekomst, producten overal ter wereld beschikbaar gemaakt kunnen worden en op detailniveau te ervaren zijn door middel van CGI, nog lang voordat het ontwerp voltooid is.


Wat is Grip?

Grip is een SaaS platform die op automatische wijze visuele content genereert. Grip is gebaseerd op fotorealistische 3D technieken, die wij in de afgelopen 20 jaar bij INDG hebben kunnen perfectioneren. Het grote voordeel van 3D is dat je gemaakte content kunt gebruiken en hergebruiken voor verschillende media: foto’s, video’s, iOS apps, et cetera. Dus als jouw biertje, sap machine of raket eenmaal in Grip staat kun je deze eindeloos hergebruiken!


Gelukkig doet deze visie het ook goed bij onze klanten: in minder dan twee jaar hebben wij Coca-Cola, Nivea, Heineken, L’Oreal en verschillende andere grote namen mogen toevoegen aan ons klantenbestand. Zoals je je wellicht kunt voorstellen brengen deze grote namen ook een verantwoordelijkheid met zich mee; het is essentieel om te weten waarom, wanneer en hoe zij duizenden visuele beelden produceren die wij automatiseren. Dit is waarom Grip met de dag veranderd om zo bij te blijven met alle nieuwe dingen die er dagelijks te leren zijn op het gebied van deze software.


Wat ga je doen?

 • Je zorgt ervoor dat het crediteurenproces soepel verloopt (betalings- en communicatieproces)
 • Je boekt de facturen in ons financiële systeem Paprika
 • Je doet de boekhouding van enkele kleinere entiteiten in e-boekhouden
 • Je verwerkt de bankafschriften
 • Je verwerkt de creditcard statements
 • Je verwerkt declaraties
 • Je reconciliëert diverse grootboekrekeningen tijdens de maandafsluiting
 • Je verzorgt de maandelijkse BTW- & ICP-aangiften
 • Je draagt bij aan het opzetten van financiële processen en aan projecten op de financiële afdeling
 • Je coördineert juridische zaken met ons extern juridisch bureau

Job requirements

Wie ben jij?

 • Bachelor behaald, idealiter op het gebied van Economie of Finance
 • Mimimaal 1-3 jaar ervaring in een soortgelijke positie
 • Goede kennis van Accounting & Controlling
 • MS Office (met name Excel)
 • Je hebt een zeer gestructureerde manier van werken en documenteren
 • Je hebt een proactieve houding, je bent nauwkeurig en toegewijd
 • Je spreek vloeiend Engels en goed Nederlands
 • Je vindt het leuk om te verbeteren


Wat bieden wij?

Deze rol zal vervuld worden in ons kantoor in het hartje van Amsterdam (echter zijn wij erg flexible wat thuis werken betreft!). Deze bruisende omgeving aan de Keizersgracht met daarin onze eigen ‘creative space’ zijn heel belangrijk voor ons. Wat wij verder bieden is een passend salaris, 26 vakantiedagen, health benefits zoals een fitnessplan, fietsenplan en collectiviteitskorting op de zorgverzekering. Daarnaast hebben wij altijd een goedgevulde keuken met vers fruit, snacks, koffie, thee en frisdranken. Tot slot, social drinks met bier en pizza en maandelijkse borrels bij een gezellige bar in de buurt!


Enthousiast? Reageer direct!

Je kan direct reageren via deze website en we kijken er naar uit om meer over jou te weten te komen! Als je nog vragen hebt kun je mailen naar jobs@indg.com.