Controller

Job description

Controller bij INDG en Grip

Als financieel controller werk je zelfstandig aan business-, project- en financial controlling; zowel voor INDG als voor Grip. Daarnaast ondersteun je de CFO in diens werkzaamheden. Belangrijke aspecten in deze rol zijn het helpen van het verbeteren en implementeren van processen en het creëren van meer efficiëntie om risico’s te minimaliseren.


INDG wordt project-based gerund en Grip wordt gerund als SaaS (Software as a Service). Dit betekent dat je moet kunnen aantonen dat je beide bedrijfsmodellen kan aansturen. We zoeken iemand die ervoor kan zorgen dat alle financiële zaken perfect geregeld zijn. Zowel voor ons kantoor in Amsterdam, als voor onze andere kantoren in Roemenië en de Verenigde Staten.


In ons team heerst er een goede werksfeer en is er oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Met de mogelijkheid om jouw vaardigheden en kennis te blijven ontwikkelen, zal je steeds meer verantwoordelijkheden op je nemen.


Over INDG

‘At INDG our mission is to make every product playable.’


Wij zijn een middelgroot CGI (Computer Generated Imagery) bedrijf met kantoren in hartje Amsterdam en Bucharest. Ons bedrijf is gespecialiseerd in 3D product visualisatie voor verschillende grote merken waaronder Adidas, Philips, Ralph lauren, Heineken en Yamaha. Onze visie is dat, in de toekomst, producten overal ter wereld beschikbaar gemaakt kunnen worden en op detailniveau te ervaren zijn door middel van CGI, nog lang voordat het ontwerp voltooid is.


Wat is Grip?

Grip is een SaaS platform die op automatische wijze visuele content genereert. Grip is gebaseerd op fotorealistische 3D technieken, die wij in de afgelopen 20 jaar bij INDG hebben kunnen perfectioneren. Het grote voordeel van 3D is dat je gemaakte content kunt gebruiken en hergebruiken voor verschillende media: foto’s, video’s, iOS apps, et cetera. Dus als jouw biertje, sap machine of raket eenmaal in Grip staat kun je deze eindeloos hergebruiken!


Gelukkig doet deze visie het ook goed bij onze klanten: in minder dan twee jaar hebben wij Coca-Cola, Nivea, Heineken, L’Oreal en verschillende andere grote namen mogen toevoegen aan ons klantenbestand. Zoals je je wellicht kunt voorstellen brengen deze grote namen ook een verantwoordelijkheid met zich mee; het is essentieel om te weten waarom, wanneer en hoe zij duizenden visuele beelden produceren die wij automatiseren. Dit is waarom Grip met de dag veranderd om zo bij te blijven met alle nieuwe dingen die er dagelijks te leren zijn op het gebied van deze software.


Wat ga je doen?

 • Project Controlling (rapporteren over projecten)
 • Business Controlling (wekelijks rapporteren aan management, dashboards opstellen, analyseren)
 • Financial Controlling (de maandafsluiting uitvoeren en de budgettering & forecasting vormgeven)
 • Cashflow planning
 • Bijdragen aan verbetering van financiële processen
 • Assisteren van de CFO
 • Rechtstreeks rapporteren aan de CFO

Job requirements

Wie ben jij?

 • Bachelor- of Masterdiploma bij voorkeur in Economie of Finance
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol (bijv. Junior Controller, Planning & Control Analyst, General Accountant, etc.)
 • Gedegen kennis van Accounting & Controlling
 • Uitstekende kennis van Accounting software en MS Office (expertniveau in Excel)
 • Analytisch en een hoog niveau van rekenvaardigheid
 • Zeer gestructureerde manier van werken en documenteren
 • Enthousiast, leergierig, goede communicatieve vaardigheden
 • Nauwkeurig, toegewijd, flexibel en stressbestendig
 • Vloeiend in Engels


Wat bieden wij?

Deze rol zal vervuld worden in ons kantoor in het hartje van Amsterdam. Deze bruisende omgeving met daarin onze eigen ‘creative space’ zijn heel belangrijk voor ons. Wat wij verder bieden is een passend salaris, 26 vakantiedagen, health benefits zoals een fitnessplan, fietsenplan en collectiviteitskorting op de zorgverzekering. Daarnaast hebben wij altijd een goedgevulde keuken met vers fruit, snacks, koffie, thee en frisdranken. Hier hopen wij snel weer volop gebruik van te kunnen maken als de COVID-situatie dit toelaat. Hetzelfde geldt voor de Friday drinks met bier en pizza en maandelijkse borrels bij een gezellige bar in de buurt!


Enthousiast? Reageer direct!

Je kan direct reageren via deze website en we kijken er naar uit om meer over jou te weten te komen! Als je nog vragen hebt kun je bellen naar +31 20 488 96 96 en vragen naar onze HR-afdeling.