HR Stagiair(e)

Job description

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame meewerkstage? Spreekt de afwisseling en hectiek op een HR-afdeling je aan? Ben je niet bang om initiatief te tonen en ben je leergierig en positief ingesteld en ben je vanaf begin september op zoek naar een stage in Human Resources in hartje Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Over INDG

Wij zijn een middelgroot CGI (Computer Generated Imagery) bedrijf met kantoren in hartje Amsterdam en Bucharest. Ons bedrijf is gespecialiseerd in 3D product visualisatie voor verschillende grote merken waaronder Adidas, Philips, Honda, Puma en Yamaha. Onze visie is dat op een bepaald moment in de toekomst producten overal ter wereld beschikbaar gemaakt kunnen worden en op detailniveau te ervaren zijn lang voordat het ontwerp voltooid is.

Over Grip

Grip ondersteunt merken zoals Coca-Cola, L'Oréal en Heineken om de uitdaging van de snel groeiende behoefte aan content te bieden. Grip een Saas (Software as a service) product van INDG die automatisch visuele content genereert. Het is gebaseerd op fotorealistische 3D, voortbouwend op de twintig jaar lange ervaring van INDG op dat gebied. 3D is fantastisch want als je bier, je sapcentrifuge of je raket eenmaal op Grip staat, kan het worden gebruikt en hergebruikt voor verschillende media: afbeeldingen, video's, iOS-apps en nog veel meer.


Over de stage

Als onze HR Stagiair krijg je de kans om praktische ervaring op te doen in het brede veld van HR in ons dynamische en internationale bedrijf. Tijdens deze stage leer je alles over Employer Branding, werving en selectie en andere HR topics. Deze stage is een perfecte combinatie tussen reguliere HR-werkzaamheden, toffe projecten en recruitment. Daarnaast krijg je de vrijheid om eigen ideeën in te brengen en hiermee aan de slag te gaan. De stage start in begin september 2022 en zal tot en met januari 2022 duren.


Wat ga je doen?

 • Je ondersteunt het team in dagelijkse HR-administratie. Hierbij kun je denken aan: verlof- en verzuim registratie
 • Het up-to-date houden van de personeelsdossiers
 • Contracten (addenda)
 • Samen met de HR Coördinator zorg je ervoor dat de jaarlijkse evaluaties goed lopen
 • Kandidaten screenen en sollicitaties inplannen en bijwonen
 • Het schrijven van pakkende vacatureteksten voor verschillende wervingskanalen
 • Deelnemen aan lopende HR-projecten, zoals Learning & Development, Onboarding, Employer Branding, Referral program, etc
 • Zelf projecten oppakken in jouw interessegebied
 • Het People Team ondersteunen met office management en je creativiteit gebruiken voor leuke events

Job requirements

Waar zijn we naar op zoek?

 • 2e, 3e jaarstudent HBO/WO studenten
 • Je bent 4 dagen voor 5 maanden beschikbaar voor een meewerkstage op ons kantoor in Amsterdam vanaf september 2022
 • Je bent leergierig en houdt ervan zaken proactief op te pakken en uit te zoeken
 • Je bent secuur en let op de kleinste details
 • Je bent communicatief vaardig, in zowel Nederlands als Engels. Engels is de voertaal binnen INDG
 • Je toont verantwoordelijkheid en kan goed prioriteiten stellen


Ervaringen van voorgaande stagiairs:

"Als stagiair bij INDG krijg je veel verschillende aspecten mee van HR en Recruitment. Je zoomt niet in op één onderdeel van het werk waardoor je veel leert over het vak. Daarbij werk je in een creatieve en internationale omgeving met ambitieuze mensen die genieten van het werk dat ze doen. Bij INDG word je niet gezien als 'de stagiaire', maar ben je echt onderdeel van een heel gezellig en leuk team!"


De procedure

Solliciteren kan via deze pagina! We zien graag je CV en korte motivatie tegemoet.

Voor vragen over de stage kan je contact opnemen met ons via jobs@indg.com


Tijdens de stageperiode betalen wij een stagevergoeding.