HR Stagiair(e)

Job description

Bij INDG Grip hebben we een interessante, diverse en vooral leuke stage mogelijkheid als HR Stagiair(e)! Je maakt deel uit van ons People Team en je zal je bezighouden met het supporten van onze HR Coördinatoren en de praktische zaken rondom ons kantoor. Bovendien ben je vooral hét aanspreekpunt voor al onze collega’s.


Zoals de titel van de stage al weggeeft is deze stage bestaat uit twee delen, te beginnen bij HR. Je krijg bij ons de kans om praktische ervaring op te doen in het brede veld van HR in ons dynamische en internationale bedrijf. Tijdens deze stage leer je alles over employer branding, recruitment en andere HR topics. Deze stage is een perfecte combinatie tussen reguliere HR-werkzaamheden, toffe projecten en recruitment. Daarnaast krijg je de vrijheid om eigen ideeën in te brengen en hiermee aan de slag te gaan.


Het andere deel van de stage betreft het kantoor en de mensen die op het kantoor in Amsterdam, in Bucharest en in het buitenland werken. Wij hechten veel waarde aan onze creatieve werkomgeving op ons kantoor in hartje Amsterdam en wij zoeken dan ook iemand die deze passie deelt en het belang van een fijne werkplek inziet. Maar wat is nu eigenlijk een fijne werkplek? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt binnen INDG Grip? Dit zijn vraagstukken waar jij je onder andere mee bezig zult houden. Wij staan open voor al jouw suggesties en ideeën en geven je de verantwoordelijkheid om deze ook zelf uit te voeren. Daarnaast help je mee met het organiseren van (online) evenementen, verwelkom je nieuwe collega’s op kantoor én online, en zorg je er ook voor dat onze ‘remote workers’ zich net zo betrokken voelen.


Over INDG

Wij zijn een middelgroot CGI (Computer Generated Imagery) bedrijf met kantoren in hartje Amsterdam en Boekarest. Daarnaast hebben wij remote workers op uiteenlopende plekken: Europa, Zuid Afrika, Rusland, Brazilië… Wij werken voor klanten zoals Adidas, The North Face, Philips, Yamaha, en Honda. Onze 3D Artiesten, developers en designers zijn bezig met de creatie van hyperrealistische, virtuele versies van de producten van onze klanten.


Over Grip

Grip is een web-based software waarmee je door middel van automatische processen visuele 3D content kunt ontwikkelen. Bij ‘visuele content’ moet je denken aan producten van bijvoorbeeld Coca-Cola, Nivea en L’Oreal, tevens onze klanten voor Grip. Al deze content komt in de vorm van fotorealistische 3D beelden, gemaakt door onze getalenteerde 3D artiesten te vinden in o.a. Amsterdam en Bucharest. Wanneer jouw product te vinden is in Grip kun je deze blijven gebruiken voor verschillende soorten media: foto’s, video’s,


Wat ga je doen?

 • Ondersteuning van HR-gerelateerde zaken zoals verlof- en verzuim registratie, personeelsdossiers up-to-date houden en het inplannen van interne en externe meetings.
 • Samen met de HR Coördinator zorg je ervoor dat de jaarlijkse evaluaties goed lopen
 • Kandidaten screenen en sollicitaties inplannen en bijwonen
 • Deelnemen aan lopende HR-projecten, zoals Learning & Development, Onboarding, Employer Branding, Referral program, etc
 • Het kantoor in Amsterdam draaiende houden
  • Ervoor zorgen dat alle werkplekken in orde zijn met de goede uitrusting
  • Starters, gasten en andere mensen welkom heten en rondleiden
  • Ervoor zorgen dat de keukens er tip top uit zien en de wekelijkse boodschappen verzorgen samen met de Vibe Manager
 • Onderzoek doen naar en helpen met de uitvoering van ons beleid rondom hybride werken
 • Communicatie met derde partijen
 • Jouw creativiteit gebruiken voor (online) evenementen en de planning/organisatie daar omheen
 • Zelf projecten oppakken in jouw interessegebied


Job requirements

Waar zijn we naar op zoek?

 • Je bent tweede- of derdejaars MBO / HBO / WO student
 • Jouw studie is gericht op Human Resources Management, International Business, Commerciële Economie, Facility Management (of een vergelijkbare studie)
 • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar op ons kantoor in Amsterdam voor een meewerkstage
 • Je bent woonachtig in of rondom Amsterdam 
 • Je bent leergierig en houdt ervan zaken proactief op te pakken en uit te zoeken
 • Je bent in staat snel te kunnen schakelen en het overzicht te bewaren
 • Je begrijpt het belang van een fijne werkplek en hebt zin om uit te zoeken hoe we deze kunnen verbeteren
 • Je bent communicatief vaardig, in zowel Nederlands als Engels
 • Je bent vanaf 4 september 2023 voor minimaal 5 maanden beschikbaar


Ervaringen van voorgaande stagiairs:

"Als stagiair bij INDG krijg je veel verschillende aspecten mee van alles wat er in HR gebeurd en rondom de mensen die hier op kantoor of remote werken. Je zoomt niet in op één onderdeel van het werk waardoor je veel leert over het vak. Daarbij werk je in een creatieve en internationale omgeving met ambitieuze mensen die genieten van het werk dat ze doen. Bij INDG word je niet gezien als 'de stagiaire', maar ben je echt onderdeel van een heel gezellig en leuk team!"


De procedure

Solliciteren kan via deze pagina! We zien graag je CV en korte motivatie tegemoet.

Voor vragen over de stage kan je contact opnemen met ons via jobs@indg.com


Tijdens de stageperiode betalen wij een stagevergoeding.