Stage HR & Recruitment

Job description

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? Spreekt de afwisseling en hectiek op een HR-afdeling je aan? Ben je niet bang om initiatief te tonen? Ben je leergierig en positief ingesteld? Werk je zorgvuldig en begrijp je dat veel zaken op de HR-afdeling vertrouwelijk zijn? Dan zijn we op zoek naar jou!


Over INDG

Bij INDG ontwikkelen we technologie die boeiende, hyperrealistische digitale productervaringen mogelijk maakt. Ons doel is om "elk product speelbaar te maken", door de wetenschap van de technologie te combineren met het kunstenaarschap van computergegenereerde content. Onze kantoren bevinden zich in Amsterdam, Boekarest en New York. Onze klanten zijn onder andere Adidas, Yamaha, Ralph Lauren, Electrolux en Philips.

Onze CG Artists, interactive designers en developers richten zich op het creëren van virtuele ervaringen van de producten van onze klanten, d.m.v. 3D modelling, rendering, AR en VR. Onze cultuur is informeel en brengt creatieve, technische en business-minded mensen samen, een echte groep die elkaar inspireert en een passie deelt!

Over de stage

Als HR stagiair maak je onderdeel uit van ons kleine People Team. Ons team houdt zich bezig met alle HR en office gerelateerde zaken zoals salarisverwerking, training & opleidingen, verzuimbeleid, het kantoor en interne evenementen. Ook werk je mee aan werving en selectie van kandidaten, waarbij je de coördinatie van het recruitment proces van A-Z ondersteunt.

Daarnaast zijn wij als People Team het aanspreekpunt voor zowel het vaste personeel in Amsterdam en Bucharest, als voor onze freelancers. Als stagiair zal je echt meegenomen worden in de dagelijkse processen en is er mogelijkheid om aan projecten te werken.


Wat ga je doen?

 • Je bent samen met de andere People collega’s aanspreekpunt voor het personeel op gebied van HR en Office gerelateerde zaken
 • Je ondersteunt het team in dagelijkse HR-administratie. Hierbij kun je denken aan:
  • Verlof- en verzuim registratie
  • Het up-to-date houden van de personeelsdossiers
  • Contract (addenda)
 • Samen met de HR Coördinator zorg je ervoor dat de jaarlijkse evaluaties goed lopen
 • Je zal dagelijks in contact staan met kandidaten via ons ATS en plant gesprekken in

Job requirements

Waar zijn we naar op zoek?

 • Je bent 2e of 3e jaars student HBO in een HR verwante opleiding
 • Je bent 4 dagen per week beschikbaar voor een meewerkstage van minimaal 4 maanden
 • Je bent leergierig en houdt ervan zaken proactief op te pakken en uit te zoeken
 • Je bent secuur en let op details
 • Je bent communicatief vaardig, in zowel Nederlands als Engels, en je toont verantwoordelijkheid

Tijdens de stage bieden wij een gepaste stagevergoeding. Daarnaast bieden wij ook een verzorgde lunch, (vrijdagmiddag-)borrels en een fijn kantoor aan de Keizersgracht!


Ervaring van de vorige stagiair
"Ik heb echt genoten van de stage bij INDG. De begeleiding tijdens de stageperiode was altijd goed. Je krijgt voldoende ruimte om zelf met ideeën te komen over HR-gerelateerde onderwerpen. Het team is erg behulpzaam wanneer je om hulp vraagt en samen zoeken we altijd naar oplossingen. In tegenstelling tot andere stages heb ik hier niet alleen administratief werk gedaan, maar had ik ook veel interessante projecten en cases waar ik aan kon werken".


De procedure

Solliciteren kan via deze pagina! We zien graag je CV en korte motivatie tegemoet. 

Voor vragen over de stage kan je contact opnemen met onze HR afdeling op +31 (0) 20 488 9696 of jobs@indg.com